top of page
  • Writer's pictureANAHATA JÓGA

Zpívající tibetské mísy v ANAHATĚ

Updated: Dec 4, 2018

Termín: STŘÍBRNÁ NEDĚLE - 16. 12. 2018 od 19.00 hod


Místo: ANAHATA JÓGA, Business centrum, 6. patro, Tř. Budovatelů 2957/108, Most​


Délka koncertu: 60 min koncert v podobě “vibrační lázně” + 30 min povídání o mísách


Přijďte se odměnit a užít si jedinečnou “vibrační lázeň”…Zvukové obrazy tvořené na prastaré nástroje Východu, jsou plné pozitivních a harmonických vibrací, které vás příjemně vyladí na fyzické i duševní úrovni. Vánoce vrcholí, čas klidu a pohody je zde…


Pavel Tůma a jeho zpívající tibetské mísy, je ve svém oboru jeden z nejlepších v České republice. Vystupoval na podiích mimo jiné s Tomášem Klusem nebo Jaroslavem Duškem.


Přijďte v pohodlném oblečení s podložkou či jógamatkou, na které budete během koncertu sedět nebo ležet. Doporučujeme vzít s sebou i deku či meditační polštářek.  V omezeném množství můžeme jógamatku zapůjčit. V centru jsou k dispozici i židličky, polštářky, bolstery, deky. Přijďte si k nám užít nekonvenční kulturu a přivítat Vánoce doslova v klidu a pohodě…. 


Vstupenky již v prodeji - online v rezervačním systému https://anahatajoga.isportsystem.cz/#activity281 nebo na recepci před každou lekcí jógy. 


Cena: 250 Kč


Platbu je nutné provést do 2 dnů po rezervaci.


Sál není číslovaný. Místa si najdete podle toho, kde se budete cítit nejlépe.


Více informací na www.anahatajoga.cz.

Telefon: Radka Zelníková 777 28 77 33, e-mail: radka@radostazabava.cz


Upozornění: Před rezervací vstupenky je nutné provést registraci v našem rezervačním systému. Náš rezervační systém, který je určený k objednávání služeb, vám neumožní zakoupit s jednou rezervací více jak 1 vstupenku. Pokud se nechcete registrovat nebo máte zájem o více vstupenek, kontaktujte paní Radku Zelníkovou /viz výše/.



294 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page