top of page
  • Writer's pictureANAHATA JÓGA

K SEBE....

K SEBE...


JE IMPROVIZAČNÍ PŘEDSTAVENÍ SPOJUJÍCÍ TANEC A HUDBU NA JEDNOM PÓDIU.


Tento taneční koncert představuje dvě umělkyně, které spolu tvoří stále nové obrazy v očích a uších návštěvníků přes pohyb a hru.


ENIESA nebo SAN je košická hudebnice, která se svou hudbou cestuje po celém Slovensku, ale ani Česká republika jí není cizí. Jejími nejoblíbenějšími nástroji jsou kytara, hlas a santur.


Její první dvě alba vznikla v Bratislavě, třetí se nahrávalo v Košicích v úzké spolupráci s Pavlem Jeňo (IMT, Smile, Cha Bud!). Minulý rok se dokonce spolu objevili na posledním autorském albu Franty Černého (zpěváka z kapely Čechomor) s názvem Franta 2017.


MARCELA BERITH je umělkyně, která pomáhá lidem objevit a poznat sebe sama pomocí tance, tanečních vystoupení a art terapie. Je zakladatelkou projektu Soulart, který organizuje různé workshopy a semináře slovenských a zahraničním umělcům z různých oblastí. Také pracuje individuálně a pomáhá tak najít cestu k porozumění odkazů duše pomocí malby a tance. Poslední dva roky se se svým partnerem věnuje projektu Stvořeno pro Život, který navrhuje a vyrábí kruhové dřevěné domy.



REZERVACE A PLATBY:

JANA KOCUREKOVÁ, TEL.: 733 768 948

EMAIL: centrumspojenesvety@email.cz

REZERVACE NUTNÁ!

CENA 290,- Kč v předprodeji

350,- Kč na místě






126 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page