top of page
  • Writer's pictureANAHATA JÓGA

Obdarujte své blízké dárkovým certifikátem na lekce jógy

Updated: Dec 16, 2023

Celoročně nabízíme dárkové certifikáty na lekce jógy.


Jaké jsou možnosti?


Je jen na vás, v jaké výši bude hodnota certifikátu.


Lze zakoupit:

  1. Kredit, který bude připsán na účet v rezervačním systému ve chvíli, kdy obdarovaný přijde do našeho studia a poukaz uplatní. Při částce 1000,- Kč navýšíme hodnotu vkladu o 10 % a při částce 2000,- Kč bude navýšení vkladu o 20 %. Částku si však volíte sami. Může být nižší i vyšší.

  2. Jakýkoliv kurz pro začátečník či mírně pokročilé. Kurzy jsou vypsány od začátku ledna a končí v březnu. Přehled kurzů najdete v našem rezervačním systému zde https://anahatajoga.isportsystem.cz/. Šipka vpravo nahoře vás posune do následujících týdnů. Obrazovka ukazuje vždy aktuální období.

Platnost certifikátu: 6 měsíců


Pokud máte zájem o dárkový poukaz, kontaktujte mě na tel. 602421285 nebo pište na e-mail: info@anahatajoga.cz. Zdeňka Struhovská


Poukaz vám předám v našem jógovém studiu vždy před nebo po lekcích jógy. Platit lze převodem předem, hotově na místě nebo QR kódem na místě.


Před uplatněním certifikátu je nutné, aby si obdarovaný udělal registraci v našem rezervačním systému. Pokud si ji neudělá, můžeme ji udělat společně při jeho první návštěvě. Svou první rezervaci si může udělat až po vložení kreditu, který provedeme my po předložení dárkového poukazu.


Upozornění: certifikát lze uplatnit na lekce se Zdeňkou Struhovskou a Marianou Nikolovou.


Těšíme se na vás.









24 views0 comments
bottom of page