top of page
  • Writer's pictureANAHATA JÓGA

Mohendžodáro - od září 2020

Základní kurs Mohendžodáro


Naučte se kompletní základy Tantra jógy pro ženy.


Adresa: Anahata jóga, Most – malý sál


Lektorka: Michaela Šmejkalová, kontakt a přihlášky: mohenjodaro@irse.cz. www.atreia.cz


Ochutnávky: 9. 9. a 16. 9. 2020 od 18:15, cena 50 Kč


Kurz: od 23. 9. 2020 až 27. 1. 2021 od 18 : 15 (celkem 15 setkání, každé min. 1,5 hodiny)


Cena kurzu: 3.988Kč

TÉMATA KURZU


4 asány Mateřského okruhu Léčení ženského zdraví

Práce s čakrami Meditace: Osho Kundalini Meditation, Osho Nadabrahma Meditation, Kundalini Classic

MATEŘSKÝ OKRUH


Naučíte se první čtyři ásany rituálu Mohendžodáro:

1) Příběh ženství – podpora vnitřní ženy 2) Vnitřní zrak – podpora intuice a intuitivního naladění 3) Pohled do vesmíru – podpora kreativity 4) Štavnatá jóni – podpora sexuality

LÉČENÍ ŽENSKÉHO ZDRAVÍ


Cvičení Mohendžodáro má velmi pozitivní účinky na ženské zdraví. Působí jako účinná prevence spousty zdravotních problémů: prokrvení a posílení svalů pánevního dna pravidelným cvičením pomáhá při léčení a odstraňování problémů ženských orgánů, přináší zlepšení gynekologických potíží, zharmonizování hormonálního systému, posiluje ženské tělo a jeho schopnost počít dítě, pomáhá při přechodu, atp.

Témata: Komunikace s vnitřní ženou, Vnitřní procesy ženy, Ponoření do hloubky duše, Naladění na sebe, Práce s ženskou pánevní energií, Rozvádění energie z pánve do celého těla, Porozumění aspektům ženy, Posílení pánevního dna, Zkvalitnění milování, Laskavé masáže, Objevení meditace

PRÁCE S ČAKRAMI


Čakry jsou energetická centra, která spojují tělo a psychiku člověka. Komunikují s tělem prostřednictvím hormonálního systému a žláz s vnitřní sekrecí. Komunikují s ženskou psychikou pomocí jemnohmotného těla a energetického pole kolem a uvnitř ženského těla.

Na kurzu můžete během meditací vyzkoušet některou z těchto metod: dýchání do čaker, zpívání do čaker, tanec čaker, čakrové léčení.

CO MI KURZ PŘINESE?


Vše, co se naučíte, můžete okamžitě použít doma ke zlepšení vlastního zdraví, ke zmírnění zdravotních potíží, ke zkvalitnění milostného života. Z kurzu si kromě spousty nových zážitků odvezete také skripta, která vás při domácí terapii povedou.

44 views0 comments
bottom of page