top of page
  • Writer's pictureANAHATA JÓGA

10 %-ní sleva na zboží z mosteckého obchůdku Superpotravina

Ahoj všem,


možná víte, že máme v Mostě obchůdek s různými zdravými dobrůtkami a doplňky stravy, které by vám mohli přijít právě teď k chuti i užitku.


A tak jsme vám s paní majitelkou Alenou Saladiakovou připravili příjemný dárek ve formě 10-ti procentní slevy na nákup pro všechny, kteří nakoupí na www.superpotravina.cz. Podmínkou je, aby nákup převyšoval 300,- Kč.


Podmínka k uplatnění slevy:

Stačí do pole Slevový kupón/Dárkový šek v posledním kroku objednávky zadat kód ANAHATA.

Sleva platí od teď do pátku 10. 4. 2020.



Co je to superpotravina?


Následující text jsem si vypůjčila z webu www.superpotravina.cz.

Superpotraviny zahrnují skupinu potravin a doplňků stravy, které se vyznačují vysokým obsahem  důležitých živin pro lidské tělo a to v přírodní formě. Tato „superfoods“, kam patří např. ovoce lucuma, čisté kakaové boby, mladý ječmen nebo semínka chia,  nejsou novinkou, ale jedná se o plodiny konzumované mnohými civilizacemi po řadu století a tisíciletí. Např. šťávu z mladého ječmene  si dopřávali již gladiátorští zápasníci v dobách antického Řecka a Říma. Většina superfoods pochází zejména z oblastí Jižní Ameriky nebo Asie a často rostou v klimaticky drsných podmínkách. Aby tyto rostliny přežily a mohly růst v těchto náročných podmínkách, musí být  přirozeně vybaveny velmi vysokým obsahem živin. Rádi tedy i vám umožňujeme obohacení vašeho jídelníčku o tyto zdravé potraviny a doplňky stravy, v100% čisté přírodní formě. Zároveň poznáte zajímavé exotické chutě - čisté a původní, neovlivněné rafinovaným cukrem, umělými sladidly či jinými aditivy. A je tak snadné je používat...


Superfoods v přírodní a nezpracované formě mají výborné vlastnosti podporující sílu a energii našeho těla a jsou skvělým zdrojem  živin prospěšných pro zdraví, správnou funkci imunitního systému, tvorbu serotoninu, dále čistí organismus a napravují kyselost těla. Superfoods jsou významnou zásobárnouproteinů, vitamínů, minerálů, esenciálních polysacharidů, antioxidantů, enzymů a esenciálních mastných kyselin.


Budu ráda, pokud vám přijde tato akce alespoň trošku k užitku.


Snad brzy na viděnou. Zdeňka




104 views0 comments
bottom of page