top of page
  • ANAHATA JÓGA Facebook
  • Writer's pictureANAHATA JÓGA

Prodloužení čerpání náhrad a kreditů

Moji milí klienti,


věřím, že v této nové či jiné době, kdy se nemůžeme společně scházet a praktikovat, praktikujete doma alespoň Pozdrav slunci, který už máte zajisté všichni zažitý a určitě také nějakou obrácenou ásanu, jako např. stoj na předloktí (Sálamba Šíršásana) nebo svíčka (Sálamba Sarvangásana). Cokoliv budete praktikovat, to se bude počítat a pomůže vám to nejen v návratu do studia na svou jógamatku (však víte, jak to bolí, když pár týdnů necvičíte), ale hlavně k návratu k sobě sama. Na závěr nezapomeňte na relaxaci (Šavasana) nebo na jinou vámi oblíbenou restorativní pozici.


A nyní k čerpání náhrad a kreditů.


Všechny náhrady z kurzů, které měly končit v březnu, si můžete čerpat až do konce června 2020 a všechny kredity byly prodlouženy o 7 měsíců.


Pokud budete mít jakékoliv dotazy, kontaktujte mě přes e-mail: info@anahatajoga.cz.


Někteří z vás mě dotazovali, zda neudělám nějaké on-line vysílání. Uvažovala jsem o tom, avšak nedokázala jsem se na to nacítit, že bych to takto chtěla, i když k tomu situace vybízí. Myslím si, že on-line vysílání je nyní na FB i jinde spousta a hlavně bych ráda, abyste právě nyní využili situace ke své domácí praxi, kterou většina z vás ještě nezačala (jak se mi tak přiznáváte na lekcích :-)). A já osobně vnímám jógu jako učení, které se nedá jinak dělat než učitel - žák.


Nebojujte, přijímejte, nechte plynout....


S láskou Zdeňka






155 views0 comments

Chci dostávat novinky

ANAHATA JÓGA, Budova Business Centra, 6.p.

Tř. Budovatelů 2957/108, 435 01 Most

Telefon: +420 602 421 285

Email: info@anahatajoga.cz

©2022 ANAHATA JÓGA. Design by UON7.

bottom of page