top of page
  • Writer's pictureANAHATA JÓGA

On-line vysílání z Anahaty připraveno, začínáme v neděli 8. 11. 2020

Updated: Nov 9, 2020

Zdravím vás všechny z Anahaty,


kde pro vás připravuji on-line vysílání a natáčím videa, neboť je ve hvězdách, kdy se budeme opět moci setkat na společnou praxi jógy zde ve studiu.


On-line vysílání už je vyzkoušeno a tak již nic nebrání tomu, abychom se viděli přes „placku“. Vy uvidíte mě a já uvidím vás, takže budeme alespoň tímto způsobem v kontaktu a nebudu si připadat tak sama, jako třeba ve chvílích, kdy pro vás točím videa. Točit videa bez lidí je velmi obtížné, když nevidím, jak reagujete. Vaše reakce a provedení ásán jsou pro mě vodítkem, jak dál vést lekci. A když tu nejste, mohu jen předvídat, co asi děláte a jak se u toho cítíte. Ale i přesto točím a ještě budu točit, abych mohla poslat videa těm, kteří se z jakéhokoliv důvodu nebudou moci zúčastnit on-line lekcí.


On-line lekce budou probíhat přes Microsoft teams, což je program, který používají děti ve školách v celém Mostě. Tento program si stáhněte do svého zařízení /je ZDARMA/. Celé setkání pak bude probíhat bez technických problémů. Lze se přihlásit i přes odkaz, který vám bude zaslán, avšak může se stát, že se vám např. bude ztrácet obraz. Nebudete-li si vědět rady, požádejte děti či vnoučata své či sousedů, aby vám s nastavením pomohly :-). V každém případě je vše velmi jednoduché a propojíme se přes pár kliknutí.


Na on-line lekce se budete přihlašovat přes rezervační systém studia na www.anahajoga.cz v sekci Rozvrh https://anahatajoga.isportsystem.cz/. Všem přihlášeným na lekci přijde 15 minut před začátkem lekce odkaz nebo bude možné se přihlásit přímo z rezervačního systému. Odkaz vás pak přesune do „místnosti“ za mnou do Anahaty, kde bude naše společná lekce probíhat. Bližší informace se ještě dozvíte.


POZOR!

Jestliže se budete přihlašovat na lekci do rezervačního systému později než 15 minut před začátkem lekce, už vám odkaz nepřijde. V té době je možné se ještě přihlásit přímo přes rezervační systém rozkliknutím lekce, na kterou se přihlašujete. Ve chvíli, kdy lekce začíná, už tato možnost není. Pak už jen přes odkaz.


Pro přihlášení do lekcí je potřeba se zaregistrovat v rezervačním systému. Lekce můžete hradit z kreditu nebo uplatňovat náhrady z kurzů. Nově si lze koupit i kredit za 100,- Kč pro někoho, kdo si chce vyzkoušet jednu lekci a nechce kupovat kredit za 500,- Kč. Jen je nutné počítat s tím, že platby neprobíhají on-line a převod může trvat několik hodin. Pokud by se stalo, že si kredit koupíte a platba se „někde“ pozdrží, zavolejte nebo pište SMS na můj telefon 602421285 a zkusíme to vyřešit /pokud tedy zrovna nepovedu lekci on-line/.


Cena lekce on-line: 100,- Kč/60 min.

120,- Kč/75 min.


Vzhledem k tomu, že je nyní „vše trochu jinak“, moc by mi pomohlo, kdybyste mi dali vědět, ve kterých ČASECH nebo i dnech by bylo nejlepší on-line lekce dělat. Zda více v brzkých ranních hodinách, dopoledne, poledne, brzy odpoledne nebo večer.


Pokud si budete chtít vyzkoušet připojení a nastavení jógamatky tak, abych vás viděla /nebudeme se pak už příliš zdržovat v on-line lekcích/, budu vypisovat „zkoušky spojení“ na neděli 8. listopadu. Osaháte si program a pak už se najisto můžete připojit těsně před lekcí a nebudeme se navzájem příliš zdržovat, abychom mohli začít společnou praxi jógy.


Odkazy na rezervační systém, kdy se spojíme na zkoušku

neděle 8. listopadu 2020


První lekce jógy proběhnou v úterý 10. listopadu 2020


Další lekce budu přidávat dle vašeho zájmu.


Vím, že tento způsob výuky není ideální. Ale momentálně jiná možnost není a tak je potřeba se přizpůsobit okolnostem a být vděčný i za tyto možnosti. Jistě si to později všechno vynahradíme. Však víte, že s jógou není kam spěchat a práce máme ještě na roky…… možná i desítky let.


Děkuji za vaši podporu.


Těším se na vás. Zdeňka




216 views0 comments
bottom of page