top of page
  • Writer's pictureANAHATA JÓGA

Léčivá pohádka anebo O princezně, která nic neslyšela

22. 11. 2019 od 17.00 hod.

Hudební nástroje určené pro muzikoterapii pohladí na duši i inspirují svým zvukem. Co se teprve stane když je dáme do rukou našim dětem? 

Pohádkový interaktivní koncept, kde s dětmi společně vyprávíme pohádku a pomocí zvuků tvoříme prostředí, děj, jednotlivé postavy a pod. Děti tak automaticky a přirozeně vnímají zvuk a dávají ho do souvislostí. Uvědomují si jeho délku, barvu, sílu i výšku, a přiřazují ho různým činnostem. Nakonec při rekapitulaci rozvíjí svou zvukovou paměť. 

Zdeněk Hladík


Učil i studoval hudbu v Evropě, Austrálii a v Indii. Prošel celou řadou žánrů, od prvních kroků ve folku přes klasickou hudbu, country, jazz, rock, pop, až zpět k základním kořenům hudby. Nyní se věnuje hudbě východních směrů. Je jedním z mála evropských sitáristů a s tímto nástrojem koncertuje. Spolupracuje s mnoha organizacemi jako muzikant, učitel i muzikoterapeut.

Cena za dítě: 100,- Kč Doprovod dospělých je zdarma.

Rezervaci je potřeba udělat na každé dítě zvlášť. Pokud byste si nevěděli rady s rezervací, napište nám na e-mail: info@anahatajoga.cz nebo volejte 602421285. Rádi vám rezervaci uděláme za vás.


S sebou si vezměte cokoliv, co potřebujete pro své pohodlí. Deky a podložky jsou k dispozici ve studiu.



Těšíme se na vás.



87 views0 comments
bottom of page